Thursday, 12 July 2012

maafkan aku capital N

astagfirullahalazim......
kenapa lahh harus jdy macam nieyh...mmg tol2 aku xsangka...


kdg2 terasa mcm drama lahh pulakk..hurmm...teharu..mmg teharu..
malam tdy aku daa gtau dye...semuanya...aku daa ckp y aku hanya anggap dye sebagai membe beasa...xlebih...sbb hati aku milik org laen....and aku tau dye hancur...sehancurnyaa...tapi aku rasa lebih baek dye hancur sekarang drp dye hancur kemudian hari...mungkin lebih sakit..
xpernah lg aku jumpe lelaki y setekad dye....dye sambut cabaran mama...tok dpt masa depan y baek...4 tahun dye setia tggu aku...tnpa khabar berita....padahal aku??????
berpaling tadah...!!!!
ya allah..terasa berdosa sangt..hurmmm aku ingt dulu dye men2 jer..sbb dye utara...aku selatan...xkemana pun...and aku fikir dye lelaki sama jer....law aku daa xdek dye akan cube carik org len...
tp sebaliknya..hurmm...mmg dulu aku ada haty dan perasaan at dye..and xdinafikan jugak...aku merinduinyaa...tp hanya sekadar kawan beasa...mcm aku rindu kawan2 aku y laen...
haty aku...cinta aku..hanya untuk...y sekarang....at muadzam tuu...
bile aku ckp ngn dye..at kedah tuu..aku xrasa apa2...just rasa beasa..
hurmmm....maafkan aku...'N'
tp kdg2 klaka jgak...cm xpecaya...sbb dye nk bank in duet dalam akaun mirul....dye nk mirul guna...tok jage aku...!~!
p xtegamak aku nk wt sume tuu kat dye...kesian dye....
hurmmm...n dye jugak berjanji tok topap an aku....ngn mirul...supaya ktorg dpt contact...sbb dye ckp mirul tuu kan stdy...
hurmm betol ke sume tuu...betol ke dye nk wt sume tuu???
rasa mcm drama betol!!!
hurmmm.....
aku harap sangat pintu hati dye tebuka tok trime perempuan laen sbg pgganty aku...hurmmm...
maafkan aku sesangt...sbb buad ko mcm nieyh....
myb kalau lahh dulu aku xpndah N.S...
aku msih setia ngn ko lg....
bukan aku xsuka....tp..aku dahh ade <3
saat ni hanya dye y aku cinta...sayang....maafkan aku...lupakanlahh aku.....and jaga diri kaau....
buad yang terbaek...jgn give up....aku selalu doakan kebahgiaan...kau.....hubungan kite...adalah sejarah....
insyaallah....law ade jodoh...xkemana pun.....so take care yourself frenn....assalammualaikum...=,=!

No comments:

There was an error in this gadget

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath Friendship tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers